loader

Fyll ut skjema og bestill time

Covid-19 og tannlegebesøk

Viktig informasjon til våre pasienter

Helsedirektoratet har nå åpnet opp for en gradvis opptrapping av tannhelsetjenesten. De siste ukene har det kun vært tillatt å yte akutt tannbehandling.

Fra og med mandag 20.april åpnet vi tannklinikken for mer normal drift.

Telefonen vil være betjent fra kl. 08.00 til kl. 16.00

På klinikken følger vi strenge smittevernrutiner som alltid, og har økt fokus på dette i de kommende ukene.

Pasienter som har oppsatte timer får varsel om timen per SMS. Ønsker du å bestille time, ta kontakt på telefon/mail først. Når dere er på klinikken, ber vi om at dere holder god avstand i resepsjonsområdet og på venterommet. Ikke møt opp lenge før avsatt time. Vi vil sørge for at det er så få personer som mulig på venterommet samtidig.

Det finnes håndsprit på venterommet, bruk denne på vei inn og ut av klinikken.

Samtidig er det viktig at du gir beskjed om du har symptomer på forkjølelse/influensa, eller andre symptomer som kan indikere Covid-19, dersom du er i karantene eller bor sammen med noen i karantene, eller dersom du de siste to ukene har vært i kontakt med personer som har fått påvist smitte med Covid-19. - så hjelper vi med å ombooke timen din.
Faller man inn under en av de overnevnte kategoriene, og har akutt behov for tannbehandling, vil vi henvise deg videre til egnet «beredskapsklinikk» som er opprettet i regi av fylkeskommunen.

Øvrige pasienter vil få behandling som vanlig ved vår klinikk.

Vel møtt! 
loader